-

svar på frågor kommer när jag kommit hem från branäs. Har inte haft tid idag, nu är jag alldeles för trött och imorgon åker jag. men fortsätt ställa frågor så svarar jag när jag kommer hem på lördag!
tack o hej

frågestund!

nu är det dags för frågestund även på min blogg!
fråga på, svarar på allt. Eller ja, klart jag inte svarar på kränkande eller alldelse för privata saker. men annars, allt!


livet är underbart

det är nu som livet är mitt
jag har fått en stund här på jorden
jag är här och mitt liv är bara mitt.

im still a rockstar

andra dagen på lovet, och jag njuter!
idag har jag först varit hos sebastian, sov där inatt. sedan åkte jag till stan för att möta upp bästa johanna för att ta en fika. Vi tog oss en chailatte på waynes rådhuset, alltid lika mys. Vi kollade även runt på stan lite, jag fick med mig två baslinnen. Ett vitt och ett grått, det behövdes. Dock inte helt säkra på dom än, kanske vill lämna tillbaks dom. vi får se. Sedan tog jag bussen hem och sedan dess har jag bara softat. Snart är klockan åtta, och då är det den rätte för Rosing, får bara inte missa!! lär bli ett riktigt patetiskt program wich i love!
hoppas ni har haft en fin tisdag


dagens

the outfields - your love
(!!!!!) det enda jag har att säga (K)

b and r

god morgon!
har nyss gjort i ordning mig lite, ska snart iväg till ikea med pappsen och anna. Tänkte kolla på lite till mitt rum, ska göra om det helt och hållet. Vill verkligen ha en förändring, så trött på det. Får se om jag hittar något bra. Efter ikea blir det Malin, hon har vart i götet hela helgen det aset. Får se vad vi hittar på, beck går ju på tv ikväll och eftersom jag ska umgås med det största beck fanset jag vet så blir det säkert att kolla på det. but who knows? det är ju raben och beben time, så vad som  helst kan hända! nej nu ropar pappa, så ska fixa det sista sen kila.
ha en trevlig söndag, puss


ingen rubrik

helou.
lördag och det är lov, underbart!
sebbsen sov här inatt, gos är han. Spelade även match idag, nej tack jag vill inte gå in på hur den gick ...
Efter matchen åkte jag hem till jonna och softade med henne och sara. Kollade på melodifestivalen och så. Bra är min tjejer. det var kort om min dag. Nu sitter jag här och är döötrött, ska nog faktiskt gå och lägga mig nu tänkte jag.
godnatt

dagens

mando diao - dance with somebody
sjukt bra låt, sjukt bra band, sjukt bra allt.
rätt sugen på att gå på dom i sommmar eller något, ska nog kolla upp det!


stars falling down

sitter hos jönnsan, slutade klockan ett idag. hade mattediagnos på svenskan som var inställd.
SYOn kom idag och berättade om individuellt val, jag tror det lutar åt musik för mig. Skulle vara ruskigt roligt! dock är det 50 p kurs, så får välja en annan kurs också. Inte bestämt mig än för vad det ska bli.
i alla fall som sagt sitter jag hemma hos jonna nu, bakade sockerkaka förut gjorde vi. Det var GOTT. snart ska vi sätta oss och kika lite one tree hill, länge sedan sist nu. imorgon är det fredag och sedan lov!!!!!!!! hur gött är inte det då? hela karlstad drar ju upp till sälen, så blir ett lugnt lov. Vilket jag verkligen känner för! ska sooooooofta sönder. fyfasen vad gött det ska bli. branäs med malin raben brunzell blir också. raben + beben + bräda = KAN DET BLI BÄTTRE? neeeej.
tack för mig, tjao

you shook me all night long

gick hem från skolan, har ont i huvudet och pallade inte mer. sov hos sebastian inatt, det första jag ser när vi kommer till skolan är en lapp där det står " Nette är hemma idag, hennes lektioner är inställda 18/2" ingen ovanlighet att våra lektioner är inställda. Så det blev fika med lite brudar, det var mys. Idag ska jag se till att plugga i tid så jag kan träna sedan också. Ska nog sätta igång med det nu faktiskt!
ha det bra

puss

helgen har varit asbrat!
i fredags var jag med raben, vi myste hemma hos henne. kollade på lets dance osv!
igår, alla hjärtans dag, tillbringade jag med sebbsen. vi möttes i stan och fikade på coffiehouse, sedan åkte vi hem till honom och softade lite. tog sedan bussen tillbaka till staden rutn 7 för att gå på bio som började 20:20, i taket lyser stjärnorja. Jag tyckte den var rätt bra faktiskt, dock hade de gjort en stort miss i filmen. De hade ju missat hela poängen med namnet "i taket lyser stjärnorna" tänker inte avslöja något för er som inte sett den, men har ni läst boken och ser filmen förstår ni vad jag menar. Annars var det en riktigt bra film, men måste säga att boken var bättre. Jag var heller inte ensam att fälla några tårar, hade en hel sittrad över oss som satt och snyfta, hehe lite komiskt faktiskt. men jag ska inte klaga, jag var inte så dålig på det jag heller. I alla fall efter bion tog vi bussen till sebastian igen och jag sov där. Fick ta en tidig buss hem idag, för kloclan 1 hade jag samling på hammarlunden för att sedan dra vidare på match i arvika. Vi vann med 18-14 och det var hääärligt! lite om min helg, nu ska jag göra mig iordning för sängen!
godnatt

hello saferide

TRÖTT. ja mitt inlägg börjar med trött, för det är precis det jag är. var på innebandynatten igår, jag ångrar ganska mkt! jag är t.om så trött att jag inte orkar skriva vad osm hände, läs på http://jonnisponnis.blogg.se om ni vill veta.
vaknade ialf hos jonna, vi hade sovit i ca 3 timmar. inser att vi måste dra till skolan och har redan missat första lektionen. Vi var starka och tog oss upp och sedan till skolan. alla hjärtans dag imorgon också, så skolan var pyntat med hjärtan. Rosor blev även utdelade, fick en av min gos. "till stina från lars kristerz" hahah knäppast. <3
kvällen ska jag tillbringa med malin, äntligen. saknat henne! vi ska bara softa, som tur är, med film hemma hos henne. GREAT
morgondagen, alla hjärtans dag,  tillbringar jag med sebbsen. fika och bio står på schemat tror jag, ska bli mys!!
hare fint

dagens

joshua radin - closer
underbart

green eyes

skulle egentligen börjat 10:20, men tror ni inte att när jag sitter i bilen (missade bussen) PÅVÄG till skolan ringer jonna och säger att vi har inställd svenska och ska börja runt ett. Jag skulle alltså kunna varit hemma och softat gärnet, men ikke. iställt drog vi hem till therese några tjejer och softade. helt sjukt vad vi har haft inställda lektioner på sistone:
måndags - data
tisdags - idrott
onsdag - svenska
torsdag (imorgon) - svenska

och förra veckan hade vi även inställd historia. jo sam media är ganska mycket puss nu för tiden. Men i alla fall. Efter skolan idag fikade jag med goste emila och johanna. vi satt på waynes rådhuset i över 3 timmar. haha. hade en hel del att prata om, ruggit bra tjejer!! imorgon ska vi på musikal i skolan, det ska bli himla kul faktiskt. Efter skolan ska jag vara barnvakt åt lillan, sedan ska jag nog försöka dra mig till innebandy natten också, måste väl heja på lisa och tali!
hare nice
lillan på moped

I won't disagree

gick precis upp, börjar 10:20 idag. Är klar i bilden så har ingen lektion.
Sebastian var här igår. vi åkte förbi coop och tjockade oss, vi är rätt bra på det. Sedan softade vi gärnet.
idag ska jag fika med johanna och emilia, ska bli mys! har dock inte för mycket tid, för måste hem och plugga. Har ett textkommunikations prov som väntar imorgon!
ska fixa lite nu
ha en trevlig onsdag
puss

i remember the sound

börjar klockan ett!!
morgonen började med att jag hade ställt klockan fel, min buss skulle egentligen gå klockan 09:33 och jag började 10, men jag hde ställt den en timme för tidigt. sedan klockan halv nio väcks jag av ett sms från stina scheller att vi har inställd data och börjar klockan ett. gissa glad jag blev! kunde ligga och dryga hur länge som helst. men tyvärr var jag rätt pigg så jag kunde inte somna om, istället gick jag ner och la mig med ett täcke över mig framför tvn. Lika gött det. Nu ska jag se till att göra mig iordning lite, har tid att platta håret. men tror inte att det blir självfallet i alla fall. väldigt intressant att veta tänkte jag..
ville bara berätta att jag hade sovmorgon och göra er avundsjuka, höhö.
ha en trevlig dag!
krya på dig <3

home to me

matchen förut gick bra, torsby spelade vi tydligen mot också.. haha jag trodde det var karlskoga jag. minns inte om jag skrev det i förra inlägget? ialf vi vann med 26 - 22, skönt och det var skitkul att spela! äntligen är känslan påväg tillbaka.
ska sova nu. godnatt

side to side

tjo, klockan är ett och snart sk jag på samling. eller ja, klockan tre. ska försöka hinna plugga lite innan det också, har dataredovisning imorgon. sedan har jag även textk. prov på torsdag, usch vad jag inte känner för det. kom igen 2009, äre deppåret det här eller? men snart är det sportlov, och jag ska ta med min malin till branäs i 2 nätter.det ska bli underbart! äntligen snowboard och äntligen raben. kommer bli asbra!
gårdagen tillbringades med sebastian och johan. kollade lite melodifestivalen och sådant. trevligt!
Efter matchen har jag inget planerat, om det inte blir något så ska jag se till att plugga lite.
vet ni vad jag gjorde förut då? jag blödde näsblod!! för första gången i mitt liv, och sista får jag hoppas. sjukt obehagligt! rinner blod ur näsan liksom, hur normalt är det? nu vet ni det ialf, tänkte att ni ville det.
KÖSS

dagens

kanye west - love lockdown


you can't

utgång igår, först hos jonna senare vidare till carl. Kvällen började bra, men slutade rätt misslyckat. inte så värt, men nästa gång blir det bättre. känner att det har vart lite såhär på sistone nu, alla är så depp. men ska styras upp det här, man liver bara en gång!!! aja, idag ska jag nog bara softa hemma. får se lite, har inga planer. ska med pappsen på stan en snabbis nu ialf, ska byta en t-shirt jag fick i present. så får jag se om jag får med ngt mer!
match imorgon, taggad. ska bli skönt att spela av sig lite, saknar känslan. it's on his way back
ha en trevlig lördag.
KRAM

I'd pull a sunshine story in a pouring rain

födelsedagen igår var great. efter skolan blev det kinaresturang med familjen och sebastian. jag blev MÄTT, sedan när vi kom hem var det dags för tårta också. något misslyckad planering, haha. men klart jag käka.. längtat hela dagen juuu!
ja, vad fick jag i present då? inget speciellt sådär faktiskt, kläder, pengar, pengar till P&L, skor, örhängen. (och en skiva, kan inte hålla mig från skratt när jag tänker på det) min pojkvän är sär<3. payback blir. fast fick fina örhängen av han också, får man ju inte glömma att nämna :) men ialf, idag har jag vart i skolan. Sista lektionen var inställd och hela SPM1A hoppade av glädje. Nu är klockan halv 5 och jag ska snart iväg till jonna. Sedan blir det partaaaayyy!
hoppas ni får en great kväll, för det kommer jag ha!
Puss

dagens greatest:
Erik hassle - hurtful


happy birthday to me

17 år idag!
vaknade av att tha family kom upp och sjöng för mig, godingar. tack för allt fint! you're the best. sebbsen ska med efter skolan, tårtaaaan skriker efter mig.. hoho. 
imorgon blir det firande med tjejorna också, kuuuuuul ska det bli! 

 

like a star

nu mår jag bättre igen.. kallas nog humörssvängningar skulle jag tro. för ojj, nu kan jag inget annat än att skratta åt det. jag är jävla pussy :) tänkte iaf gå och sova nu, inte för att jag kommer att bli piggare imorgon för det är nog redan försent. ska läsa igenom tyskaglosorna också tänkte jag, för imorgon blir det nog inte gjort.
vill bara pussa på sara som fulade sig på träningen, eller tshaa puss på hela laget. men extra på fulast!
imorgon blir jag 17, längtar efter tårtan .... okej, och presenterna.
GODNATT

it's only life

ibland suger livet, som idag.. ingen speciell andledning sådär, men idag känns allt verkligen MENINGSLÖST. fyfan vad tråkigt.
det är inte ofta jag känner såhär. men det är lugnt, imorn är det över! föresten klart att det är, för imorn fyller jag år!! där har vi det, imorn är jag glad igen.
hr inte så mycket att säga om dagen faktiskt, eller jag sov hos sebbsen inatt. puss på min gos.
skoldagen, SÖG, alltså den söööög verkligen. sedan drog jag hem direkt för att åka til vårdcentralen för att ta prover. ja jag är orolig..... USCH PÅ MIN ISTÄLLNING IDAG, men somsagt imorn är det över! så varning på mig idag på träningen, men hoppas att sara kommer. behöver en ful människa känner jag<3
hörs da

saknar dig så jävla mkt.

sleep well

godnatt!
ska hoppa ner i sängen nu. börjar 09:10 imorn med foto, får vi se hur det går.
tränade förut, blandat a-flick och a-lag. Hur kul som helst, nu känns det riktigt värt faktiskt. slippa gå på träningar där vi är typ inga personer. Stor skillnad, men hur kul som helst!!
aja inget mer tjat
godnatt!

och du jonna, du är stark och du är min bästa vän.
finns för dig genom allt, i love you! glöm aldrig det.

keep on rockin'

söndag, usch. helgen är över.
mysig helg, spenderat den med min sebastian. bäst är han!
I fredags fikade jag somsagt med massa brudar, vi firade jejjsan :) hon fyllde ju 17 i år, grattis <3
jag köpte mig även ett par nya skor i fredags, eller rättare sagt fick pengar från mamma att köpa dom för att få i födelsedagspresent. (bild nedanför)
nu ska jag snart ta mig en dusch.
puss

RSS 2.0