over

im gonna be fine.


varför inte den acoustic från hela början? sjukt mkt bättre månsen!

lost

hejsan
kom ganska nyss hem från bästa johanna, sov där inatt. kom till henne runt 8 igår, då kollade vi robinsson sedan drog vi till lorensberg och softade mer med lite people. det var trevligt! drog hem vid 12 och kolla lite tv och somna. Vaknade runt 10 och käkade frukost, kollade 2 the hills avsnitt och sedan drog ner på stan. Kollade lite kläder inför valborg, hittat en kjol som troligen blir att köpa =) tog sedan bussen hem, och nu sitter jag här. söndag idag så finns inte mycket att göra, tur att det går rätt mycket bra på tv idag då! one tree hill blir snart, länge sedan nu.
jonna drog till rhodos idag också, hur ska jag nu klara mig i skolan? kommer sakna henne som en gris ialf!!
puss

att du kunde sjunka så här lågt, trodde jag aldrig.

it takes two

hej!
inte varit så pepp på bloggen på sistone av olika anledningar. Men tänkte slänga in ett snabbt inlägg för det! Idag spelade jag match, våran sista match tillsammans. För nästa år är det dags för oss 92 or att bli stora och gå upp till a-laget, SORGLIGT! finns inte ord för hur mycket jag kommer sakna a-flick. Sjukt hur kul vi har haft tillsammans, hahah skrattar bara när jag tänker på oss. Så jävla sjuka människor, wich i love!! i alla fall, vi spelade mot hellton och det blev lika, 12-12. SJUKT BRA!! kunde nog inte sluta bättre tror jag, eller jo såklart men vinst då, men sjukt nöjda är vi för det.

ska också berätta att igår var jag på rocky horror show, det var asbra. Det är en musikal för er som inte vet. Malin hänkade också, stort bonus! men nu ska sova tänkte jag.
godnatt!

imorgon blir dessa mina, yeeees!

mmm

tänkte precis skriva ett dampinlägg, men vetdu? 
fan heller, även om jag är jävligt trött och ledsen så tänker jag inte det. 
HEJDÅ


precis


rödspätte

vart på cup torsdag - måndag, i danmark! 
var det bästa på länge, fyfan vad roligt vi hade. Vi var två mål från a-slutspel så det sög ngt, men vi hade jäävligt roligt och jag vill bara tillbaks! aldrig kommer jag glömma rödspätte 09.  
bilder från cupen kommer nog senare. 
TACK ÄLSKADE HAMMARÖ A-FLICK <3



7 april

18 ÅR IDAG!!!
grattis sebastian <3333 you, my love.

lets give them something to talk about

sitter i soffan och är trött och mår illa! men det var trevligt igår, firade Sara och drog sedan vidare till andra brudsen, Himla bra kväll faktiskt! dagen efter dock inte lika trevlig, ska softa järnet idag. Antar att det blir att ligga framför tvn hela dagen, är ju ganska bra på det. Annars har det vart en fin helg, träffade sebastian i fredags. Det var mysigt. Vädret har ju varit toppen också, hoppas verkligen att det fortsätter så!
hare fint

RSS 2.0