facing up

tjo!
kom hem från sebbsen för ett tag sedan. skulle egentligen sova där, men blev ändrade planer. för vi har inställd tyska imorgon, så jag börjar 10:30 och han börjar 8:30. Men jag sover hos honom imorgon istället. imorn ska jag även fika, jejja fyller år på lördag. grattis gummsan. så det blir att fira med lite fika några tjejer. mys!
har inget mer intressant att skriva, är så trött.
godnatt

vad vill du veta? jag berättar vad som helst

säger bara VERONICA MAGGIO, damn vad du är bra. härligaste musiken, härligaste rösten, härligaste texterna! you go girl, me like very much! så tänkte slänga in probably en av årets bästa låtar:
Veronica Maggio - 17 år. enjoy!


nothing special

tju.
kom precis hem från sebastian, eller efter har åkt buss i en timme. KNAPPSTADSBUSSAR(L) efter skolan gick jag och sebbsen runt på stan en stund, sedan åkte vi hem till honom och kollade handbollen. som för övrigt spelades riktigt dåligt av sverige, usch. vad vare, alla missade straffar? och domarn då, rött kort till helt fel person.. hah man måste ju skratta. men okej, nu ska jag inte skriva handbollsnörderier här. eller helt ärligt har jag inge

smile like you mean it

tju!
måndag idag, ny skolvecka framför sig..
ganska soft dag idag faktiskt, våran server på skolan krånglade så vi fick sluta tidigare på datan och jag slapp redovisa, TACK. vi hade 2 timmars håltimme så jag, jonna, tali och lisa drog in till stan.
sedan tillbaks till skolan för att ha engelska och matte. missade min  buss tack vare att lars var segast också (matteläraren) så var tvungen att gå hem från nolgård (typ 8 min) men hade bråttom för min träning började 5, bussen från stan gick kvart i fyra, så fick stressa hem för att sedan åka på handbollsträning. Som jag också ska börja ta mycket seriösare, ska lägga ner mig i handbollen nu. För den svackan jag kommit ner i nu är INTE rolig, dags att jobba nu stina!! 
imrogon kommer jonna och hämtar upp mig vid SJU, jag kommer vara död. Vi ska filma in en grej på sjukhuset, ska nog bli skoj! så nu väntar jag bara på att sebben ska ringa så ska jag gå och lägga mig.
hoppas ni haft en bra dag.
puss
  värmlandslaget, miss a lot!

lene marlin- unforgivable sinner

gammal men urskön låt! hon var idol när jag var liten, och jag älskade den här låten.
nu har den kommit tillbaks till mig, helt klart dagens låt.
lyssna på den här: http://www.youtube.com/watch?v=g47HSVt_ykc

thinking this is the life

tju!
kom precis ur duschen, har vart och spelat match i kristinehamn. Mindre bra match, men vi vann ialf! =)
sov hos sebbsen inatt så fick gå upp i tid för att hinna med bussen. Men det gick så bra så.
Jonnis kommer snart hit, vi ska softa. Är barnvakt åt lillan så bli en lugnt lördag!
hoppas på att det går ngn bra film på tv bara. Men nu är jag hungriiiiiiiiiiii, så jag ska gå och ta mig ngt att äta.
hare nice

sleep well

hela min dag har bestått utan att plugga = jag är trött och grinig..
är klar med frågorna, men ska skriva rent allt imorn och skriva till mina analyser.. åh vad kul. Jag hoppas på att det inte tar lika lång tid imorn, då dör jag. är som sagt skitrött och sur så ska hoppa ner i sängen nu, läsa lite i min bok tänkte jag också. Inte många kapitell kvar nu, men ojj vad bra den är. I taket lyser stjärnorna heter den. Höll på att grina ihjäl mig igår, helt seriöst.
men godnatt, puss!

victoria silverstedt - my perfect life

tjo!
ska hoppa i säng nu och kolla på victoria silverstedts nya tvserie, my perfect life.
första avsnittet idag tror jag? undrar hur många boys som sitter och kollar på det nu ... hmm.. hehe.
´nej nu blir det inget mer skrivande, sängen ropar!
pusss

me and the girls

sitter och myser med bästa jonna och jejjsen hemma hos jonnis. Sara åkte för ett tag sedan också. sjukis är hon stackarn. Men gissa om vi har mysigt? .. svaret är ja. har precis haft ansiktsmask, fotbad och målat naglarna. GIRLPOWER.ska väl se till att gå och lägga oss snart också, klockan börjar ju ändå bli ganska mycket.
orkar faktiskt inte skriva mer, är tröttis.
tack tjejer för en underbar lördag, you are the best.
PUSS

where do you go when the stars go blue?

helou!
lördag idag, wunderbar. ska snart kila hem till jonna och plugga lite. Jag vet det är lördag, men det är kris...
sedan blir det mys med flickorna, wohu =) så det blir övernattning hos Jonna.
pratade nyss med sebbsen i telen, sjuk är han den stackaren. saknar honom gör jag. Men ska träffa han imorn ialf:)) himla mycket sjuka på gång nu känner jag, halva min familj är sjuk. Jag känner verkligen att jag har inte tid att bli sjuk, så jag håller mig på övervåningen så mycket jag kan. Har så mycket i skolan till veckan att jag hinner inte att ligga hemma och vara sjuk. Det värsta är ju att det är influensan som går, lillan har varit sjuk i en vecka nu stackarn. Det känner man ju inte suget för precis. Jag ska hålla mig frisk, det har jag bestämt mig för!
have a nice day =)

Everywhere you go, perfection


<3 4 månader!

jag är så lycklig att jag har dig, att du är min.
du är bäst älskling.

Part of where I'm going, is knowing where I'm coming from

in tha school on textkomunikation.. very not funny! 
sitter och skriver min artikel om Johanna Ingman, går ju mindre bra.. borde egentligen skriva mer på den men jag orkar inte. 
idag har vi även redovisning i svenskan, känns som vi har sjukt mycket i skolan nu. usch.. 
nej men nu måste jag verkligen fortsätta, fick bli ett snabbt och ointressant inlägg.. som om alla mina andra inlägg är såå intressanta! haha. 
see you later

well well

tju!
kom precis hem från träning, så nu ska jag snart ta mig en dusch.
igår sov jag hos sebbsen. Vi hyrde film, supersugen. Riktigt rolig film! =) tjocka oss med godis är såklart att vi gjorde också ..... bussen imorse var försenad också, så jag kom försent till min lektion. Men det gjorde inte så värst mycket, vi hade bara bild. höhö. imorgon är det torsdag, då ska jag äntligen va med min sara. Det känns som år sedan sist! ska bli riktigt mys :) hörde något om att vi skulle baka? hahaha, asså varför är jag så dålig på att vara nyttig?
men nu ska jag hoppa in i duschen!
peace out

stand my ground

kom precis ur duschen och nu sitter jag här och lyssnar på Tyler Hilton. Ny favorit för mig, ojj vad bra han är! sjukt härlig röst och musik. tänkte lägga in lite av hans låtar på ipoden, men icke. Sladden är spårlöst försvunnen :( ska gå ner och leta lite mer sedan. Men nog om det. Skolan idag var helt ok, håltimme i 2 50, mediaproduktionen var inställd, så jag och jonna drog till stan och softa lite = tjocka oss.. OM vi är sämst på vårat nyårslöfte.. usch. jorå kanske tar tag i det igen vem vet?
imorgon är det sovmorgon, and I love it.. fast det är sista sovmorgonen på terminen, för nästa vecka börjar ny kurs. så ska njuuuuuuuuta imorn =)


meant something to me

ska snart lägga mig, ska bara fixa nya sängkläder och grejja först.
tänkte bara slänga in dagens låt.
tyler hilton (chris keller i oth) - meant something to me
godnatt


just chillin'

ojj vad jag softar. har inte gjort något annat idag faktiskt.
sebbsen sov här inatt, bäst är han. Men nu är han inte här längre, han åkte hem för en stund sedan. Hoppas det går någon bra film på tv ikväll, känner verkligen för en "softaframförtvn-söndag". Vet du ngn?
just nu kollar jag på top model 11. vet inte vad jag tycker om det längre, känns så överdrivet och fjantigt ibland. menmen, det funkar alltid att kolla på om det inte går något annat på tv =)
ha en fin söndag



when you wake up in the morning

god morgon
klockan är 11:35 och jag har precis ätit frukost. Ska snart iväg och spela match också, hemma mot kil. hoppas på vinst, vi brukar vara ganska överlägsna mot dom. Men vem vet, inte ska vi underskatta dem.
Efter matchen ska jag in till staden och spela bowling, pappas jobb har typ familjeträff. pågrund av min match så missa jag den goda maten .. men pappa ska ta med lite till mig :U haha. Sedan kommer nog sebastian hit, mys. jag är sugen på att hyra film, vi får se hur det blir med det. Då måste man ju enda in till skoghall..
ska packa väskan nu. Ha en trevlig lördag!
peace

"you are my life now"

såg twilight idag med sebastian. Ruskigt bra film faktiskt! slutade dock lite konstigt, men antar att det kommer en andra film? Den måste man ju se i så fall. Helt klart en sevärd film. Jag och sebbsen är väl bland dom sista som inte hade sett den, haha. Verkar vara en riktigt populär film ju. now i get why.
något uttjatad bild kanske

new design

provade på att göra om bloggen helt själv, ganska stolt över mig själv.. höll på i år! haha.
hoppas det ser OK ut, ganska nöjd med resultatet faktiskt :) duger för mig.
puss

bbbig time

satt barnvakt idag, åt grannes goa ungar. en tjej på 3 och en liten pojk på 1, så ja dom var rätt mysiga. 
vi lekte allt mellan disco - pippi, sedan blev jag lite trött så då kollade vi på film.. pippi såklart!
när det var dags att sova blev det lite svårare, ingen var direkt sugen på det. men till slut fick vi de till sängs, eller rättare sagt ialf tjejen, ella, erik skulle absolut vara vaken tills mamma kom hem. Och det var han också.. ialf halvvaken.

nu tänkte jag gå ner och ta mig en dusch, eller först ska jag ringa sebastian.
ciao

you're my sunshine

du är inte som alla andra, du är speciell. speciell för mig.
du är bäst älskling

i had to let you know

helou
första skoldagen efter lovet idag. suget är på noll. Men vi hade i alla fall iställd svenska, så vi åkte till staden och käka.
sjökvistens blev för mig och jonna, baugette alltså.
åkte sedan tillbaka till skolan för att ha tyska, trevlans och sitta med powerbordet igen. vi var lika bäst som vanligt.
sista lektionen var engelska. Och nu sitter jag här, kollade oth förut(L),  nu ska jag snart på träning, ska bli redit skönt!
ha det bra!




this part

hallo!
blev nyss helkroppsmasserad av mammsen, var riktigt skönt :)
dock har jag fullt med olja över hela kroppen, så ska snart ta mig en dusch.
idag är det sista dagen på lovet också. Den tillbringades med min sebastian, så kunde inte bli bättre sista dag faktiskt :)
vi kollade på Bert hela dagen typ. mycket skratt till den filmen! kommer nog aldrig tröttna på den.
egentligen, shiet vad mycket bra tv-program det gick på tv förut. Nu handlar allt typ om samma saker känns det som, fast jag klagar inte. För det går många bra nu också :)
nej men nu ska jag duscha tänkte jag,
Ha det bra!
xo xo stina

the world slows down

DAGENS:
Kläder: jeans, linne, favvotröjjan från monkey
Frisyr: nyduschat

Smink: id,  mascara, rouge,

Humör: glader

Väder: kallt och frost typ

Bild:


mitt älskade handbollslag


Låt: the killers - human
Tv:dont stop the music - MTV 

Dricka:
oboy.

Mat: frulle = macka och oboy

Köp: inget

Planer: intervjua johanna (skolarbete), kolla handboll, sova hos sebastian

Vill ha: ny garderob fylld med nya kläder


Saknad: raben

Bästa: Jonnis

Sämsta:
träningsvärk

just so you know

heloou!
igår spelade jag cup, vi kom tvåa :) spelade faktiskt bra.
fast dock kändes det att jag inte hde tränat mycket under lovet, för usch vilken träningsvärk jag har idag! helt sjukt..
jag kan knappt röra mig, känner mig som en gamling. Men nog om det.
Efter cupen kom sebastian hit, vi såg på film och sedan sov han här.
han åkte hem runt fem, sedan kom jonnis till mig. eller först drog vi till coop, som vanligt..
men imorgon börjar nyårslöftet, vi ska bli nyttiga! lycka till ...
nu sitter jag här framför datorn och försöker skriva lite mer på min bokredovisning. Snart börjar skolan igen. Ska bli trevligt att träffa klassen,men jag känner inte alls för plugg. Men det är också ett av mina nyårslöften, skärpning i skolan alltså, så det är bara att ligga i!
ha det fint


happy new year

GOTT NYTT ÅR!!
hoppas på ett underbart 2009, 2008 är svårslaget. men visst ska vi lyckas?:D

RSS 2.0