Kanye west - heartless

gillar låten, fastnat för texten, extra mycket nu.

10 dagar

kom hem från träning för en stund sedan, slutade med att ifk hammarö a-flick blev övertrötta, haha. Går inte att göra annat än älska oss!! snacka peppade vi är inför rödspätte också, helt sjukt. SKA BLI SÅ JÄVLA ROLIGT. längtar som en jävla gris, ska bli så jääääävla skönt att komma bort. Och att få umgås med världens skönaste människor, det kan nog inte bli bättre! wihooo.. ja, jag är något övertaggad. aja ska sova, godnatt


Ändå sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu

Men jag vet att jag döljer en sanning

do you care?

söndag idag och jag har träääningsvärk, tränade med pappsen igår. Springandet på bandet tog allt en del!
har vart en jobbig helg, hate it. men livet är inte en dans på rosor, shiet vad poet jag kände mig nu.. haha.
i alla fall, idag blir det bara softa, som alltid på söndagar. Ska snart kolla film med syster och hennes kompis, rallybrudar blir det. Dom är på coop och köper gött, smart som jag är följer jag inte med och slarvar pengar. Varför göra det när man kan snika? one tree hill blir sen också, LÄNGTAR nästan. länge sedan jag såg det nu.
men ha en fin söndag, här får ni en fin låt på köpet

thriving ivory - angels on the moon. ACOUSTIC
 

party people

ÄNTLIGEN HELG!!
utgång med brudarna blir ikväll, ska bli trevlans!
känner att det kan behövas att komma ut lite och ha skoj med dom bästa.
hoppas på en bra kväll.
puss

trouble

MATTE IN MY ASS!!!!!! har matteprov imorgon, och det kommer gå åt h-vete. chansen att stina får IG är stor, vad vill ekvationer, formler osv? vad ska jag ha för nytta av det när jag blir stor, nej juste INGEN. 
ska i alla fall träna snart, ska bli skönt. Behöver tänka på annat, gäller inte bara matten.
ha det bra,
puss

jag vill inte

värsta dagen i mitt liv, vill aldrig vara med om något sånt här igen.
vill tacka alla mina bästa vänner för att dom ställer upp för mig, jag älskar er!
nu känns allting jävligt meningslöst, men jag ska ta mig igenom det här. Jag ska vara stark, och hoppas på det bästa.


2 veckor. jag vill inte förlora dig.

älskade hammarö

ibland är jag skamligt borta, klart det inte var kil vi mötte det var k-hamn. Imorn är det kill, och även alltså spelar vi i Kil. Det var tydligen inte heller sista hemmamatchen.. jo men det säghr ju ändå ganska mycket om mig själv? jag tror nog lite för mycket.
Men vi vann ialf, skönt var det! Våran målvakt är skadad så hon kunde inte stå, det gjorde istället emily och sanna varsin halvlek, duktiga var dom! och A-lagsmatchen var så värd. Fyfan vilken stämning, att jag inte har vart på fler.. fyfan.
Ifk hammarö vann även där, härligaste matchen!
puss på handboll och världens skönaste gäng, ifk hammarö.

jag hugger i sten

sista hemma matchen idag, ska bli roligt. Mot kil är den också, nu jävlar tjejer. vi ska inte göra en repris, skämmigaste matchen kanske? haha. Idag ska vi köra över dom! efter matchen är det a-lagsmatch. Ska stanna kvar och kolla, har inte kollat en enda match iår. Det är riktigt dåligt. så ska se till att se sista (?) hemma matchen för dom idag då. ska bli riktigt kul faktiskt. Sedan lutar det mot malin, treeevligt!! eller mer än trevligt faktiskt.
sköönt med helg är det ialf. njuter! har match imorgon igen, i k-hamn. får se om jag träffar sebastian efter den, beror på när jag kommer hem och så.
PUSS

har kommit in i en lw period igen, kanske beror på att våren är påväg?:D:D

romeo take me somwhere we can be alone

nu är jag trött på att plugga, inte för att jag har gjort det så mycket idag. men ändå. Tyska redovisningen får gå dåligt! En jobbig dag väntar imorn; redovisning, mediaprov, historia grupparbetet. MINDRE PEPP! hoppas på lika bra väder ialf, älskar det!! att bara sitta ute på varenda rast och njuta, ja det är underbart!
Idag åkte jag och sebbsen hem till honom efter skolan, myste framför tvn. Vi är ganska bra på det! gos är han ialf.
skönt med helg i alla fall, den här veckan har nog varit jobbigast hitills. Fast nu väntar ett stort matteprov också.... kommer gå skit. Känner det på mig.
men nu ska jag dra mig på sängen, läsa igenom median en sista gång också.
grattis på lisa också!
GODNATT


pluggpluggplugg

tog precis en paus från pluggandet, ska snart sätta mig igen. jobbigast på länge, är så jäkla omotiverad. vi har prov på mediekunskap på fredag, 40 sidor typ. Så jag sitter och gör anteckningar på allt, ja det är lika kul som det låter... stort plus för vädret ialf, sjukt underbart!! våren är påväg, äntligen!!
nej nu ska jag sätta mig igen, måste hoppa träningen också. trååååk.
ha det fint

You, my love

ska sova nu, tänkte bara slänga in en snabbis.
måndag idag, och ja det känns pissigt. vad vill min motivation, den är nere i bott!!
tränade i alla fall förut, det var skönt. Imorgon har jag match, så jag måte flytta min handledar kurs ännu en gång. Lite tråkigt, känns som jag aldrig får det gjort. Men det var trots allt sista u-21 matchen och jag kände att jag inte kunde missa den.


6 månader med min sebastian idag, känns underbart, han är underbar.
får bli dundermys på torsdag <3333






gammal sång

redan söndag, och jag har vart sämst på att uppdatera. Men det blir så ibland!
tråkigt att helgen ska gå så snabbt! men det har vart en bra helg i alla fall, det är det som räknas! i fredags tog jag och malin en fika efter skolan, eller rättare sagt mat och fika, satt gött i magen! bäst är hon den där raben. Senare på kvällen  var jag med Jonna, kollade let's dance, så ska det låta och sådär. Alltid lika mys med'na!
igår åkte först jag, pappa och mamma och kollade tapeter till mitt rum, vi lånade med oiss några tester så får vi se hur det blir. Sedan åkte jag till sebastian och senare på kvällen drog vi till hans pappa. Kollade melodifestivalen och så, det var trevligt. Sov hos sebbsen inatt, åkte hem för inte så länge sedan. Nu sitter jag här och lyssnar på veronica maggio samtidigt som jag väntar på att oth ska börja! Imorgon är det skolan igen, som jag inte har NÅGON motivation för.. usch. Har så mycket att göra, som jag inte orkaaar ett dugg. skulle egentligen behöva sitta och plugga nu, men ikke. Får bli senare... kanske..
aja ha en bra söndag!

down your face

det enda som var positivt med den här dagen var sovmorgon till halv 2, efter det kan dagen brinna.
puss på coldplay ialf

we will, we will rock you

sitter i skolan och har svenska. Har Lucas här´bredvid mig som sitter och sjunger "we will, we will rock you"
vi sitter och rättar våra noveller, mindre kul. Fast jag är typ klar så det är rätt soft!
imorgon har vi inställd textkommunikation och svenska, så jag har en lektion imorgon, matte, och det är sista! Känns ju undeeeerbart!! snart ska vi vara tillbaka in i klassrummet så det är bäst att jag kilar
Ha det fint!

And it feels so much lighter, since I met you

du är så fruktansvärt underbar.


talk

hej
klockan är 23 och jag ska snart lägga mig i sängen. Har precis skaffat spotify och jag är happppyyy!! så kan inte slita mig från datorn för jag sitter och fixar massa musik. Men får försöka dra mig här ifrån nu så jag inte är dödstrött imorgon, har ju bestämt att jag ska börja lägga mig i tid. Ska bara lägga in de sista coldplay låtarna i min lista.
tränande förut, det var skooj. Skitkul träning faktiskt, vi var 22 stycken! himla skillnad från vad vi brukar vara när vi bara är a-flick, asbra att vi började träna med a-laget nu på måndagar tycker jag. Blir så mycket roligare när vi är många!
aja ska fixa det sista nu så blir det sovtime!
godnatt
underbara coldplay

skola

tjo!
sitter i skolan och har data nu, sitter och lyssnar på en kurs om photoshop på internet.
Igår var nog största softdagen ajg varit med om tror jag, fast ändå fick jag en hel del gjort! skrev klart min CV, blev faktiskt nöjd. Så nu är det bara att skicka iväg den som fattas. Även kollde jag och pappa upp körkurs, har bestämt vart vi ska ta den,pappa ska bara kolla sin kalender så ska vi beställa idag. Planer på mitt rum gjordes också, färgerna är bestämda och på ett ungefär hur det ska vara mublerat. Ska bli kul att komma igång nu!
idag är det träning, härligt! innan det får jag se vad det blir, inget speciellt skulle jag tro.
Ha en fin dag!

gratis photoshopkurs på internet: www.moderskeppet.se

today, sunday

jäkligt dålig upptatering!
idag är jag TRÖTT, och bks. + mensvärk, skööööönt.
jag orkar inte skriva något typ, jag får vara tråkig. Det enda jag har planerat idag är att skriva mitt CV och det ska jag också, sedan ska jag vara dö framför tvn hela dagen! går mycket bra på tv idag, ikväll klockan 9 är det beck. Det ska ses!
hoppas ni får en soft söndag!
pöss

Like the open seas and shores

nu är naglarna rosaaa. Köpte rosa nagellack för bara 12:50 :- förut när jar var på stan med jonna. Fick även med mig två tunikor, en vit från vero moda för 160 :- och en grå från MQ för 74:- den hade innan kostat 350:-,  så det var naaajs.
somsagt så var jag på stan idag efter skolan med jonnis, äntligen fick jag shoppa lite! även tog vi oss en varm baugett på sjöqvistens (stavas det med k eller q?) äh q låter coolare.
Imorgon är det fredag, äntligen!!!!! den ska tillbringas med min gos, saknar han!
hoppas på en bra helg, sugen på utgång men lutar nog åt andra hållet. Vi får se.
pusss

dagens

John ME feat amanda jensen - love is my drug



stay with me honey

tjopp!
onsdag idag, imorgon är det torsdag och sedan fredag!! känner hur jag redan är trött på skolan.Men idag räddade en viss Malin Brunzell min dag, hon kom och hälsa på mig i skolan. Kände hur det verkligen behövdes och kände hur jävla mycket jag saknar att ha dig i min klass.. NEED YOU.
Efter skolan följde jag med bästa sara efter skolan, braaaa är hon. Vi hann inte göra väldans mycket innan vi skulle till mig och sedan på match. Vi spelade mot grums och det blev 18-18, vi spelade ruskigt bra. (De ligger tvåa i serien)
nu sitter jag här och har  precis ringt sebastian, tror ni han svarar? nej,  kiss på han :)
imorgon får jag se vad det blir, inget planerat.


S

kom hem från sebbsen ganska nyss, tog tio bussen från honom. Softat hela dagen har vi, mys.
gick tidigare från skolan idag, skulle till ungd.mottagningen. Tur som jag hade så hade precis pappa vart och hämtat upp elin på skolan så jag kunde åka med honom hem och sedan skulle dom in till stan så jag kunde även få skjuts dit!
vart en trevlig tisdag, om man inte räknar med skolan då ... asså seriös, vill dö på den.
GODNATTPUSS

btw, rab är ful (bäst)

monday

vaknade runt tio idag, sjukt gött med studiedag. Helt ensam hemma är jag också, så det märks att lovet är slut.
Sista dagen blir att tillbringa med Johanna tror jag, får se vad vi hittar på. Träning har jag sedan också, skoj!
Snöar som fasen ute, nu är jag trött på vintern. Jag vill ha sommar!
och imorgon börjar somsagt skolan igen, det är jag inte direkt pepp på. Läxor, prov och stress, inte så läskande. Aja 6 veckor kvar till nästa lov? något sådant va? vi får väl hoppas på att det går snabbt!
jag skulle inte tacka nej till :

stay close, dont go

sitter här vid annas dator igen. Skulle egentligen träffat johanna idag och sova hos henne, men blir inte så. För hon ska upp imorgon och träna.Så vi kanske träffas en stund på dagen imorgon istället. Så har inga planer för kvällen idag, tror nog bara att det blir att vara hemma och softa. Har ont i min mage så det passar nog perf att bara vara hemma. Hoppas bara det går något bra på tv ikväll! Skolan börjar på tisdag, orkar inte :(((..
ska dra mig till tvn tänkte jag, intepå datahumör.
ciao

svar på frågestund

tack för alla frågor, här kommer svaren:

 3 saker som du absolut inte klarar dig utan?
mina nära och kära (familj, pojkvän,vänner) , musik och handbollen/laget.

vem är Stina Rosenlund?
ojj vad svårt. Här skulle jag nog kunna svara hur långt som helst. Men för att få detkortfattat så skulle jag förklara mig själv som en tjej som älskar att släppaloss och älskar folk som kan göra det. Folk kanske uppfattar mig som knäpp men det är jag också. Jag har skitsvårt för att bestämma mig för saker och ting och det behyöver inte bara handla omstora och viktiga beslut utan det kan också vara vad jag skaköpa förgodis när jag är på coop! Jag älskar sommar och jag längtar söööönder till årets! Men samtidigt tycker jag mycket om vinter,dåfår jag åka snowboard! men detärnog det enda jag verkligen tycker om med vintern. Jag är sämst påatt ta tag i saker och ting, jag har sagt till mig själv att jag skasöka sommarjobb snart i kanske 2 månader, men har ännu inte gjort det. Jag mår som bäst när jag är på stockholms skärgård och softar i solen med musik i öronen. Och självklart när jag umgås med mina nära och kära. Sedan måste jag avsluta med att säga att handbollen betyder skitmycket för mig, varför får ni nog svar på längre ner.

hur länge har du och dinpojkvän varit tsm?
i drygt 5 månader, den 16 mars har vi varit tillsammans i ett halvår!

Hur ställer du dig till den halv-aktuella dun-frågan, alltså hur fåglarna plockas för att göra bland annat; dunjackor, dunkuddar och duntäcken till oss?

självklart tycker jag att det är jättehemskt och helt sjukt. Jag blir äcklad och känner inte alls för att köpa saker av dun.

Hur tycker du att vi ska rädda ozonlagret? Gör du något för att själv påverka?
är jag dum om jag inte vet vad det innebär?


Ungefär hur höga besökarsiffror har du?
jag är inte en sådan seriösbloggare, gör inte direkt någon reklam för den osv. det kan vara allt mellan 20 - 40

Varför började du blogga?
Jag bloggar inte för någon annan än mig själv, jag bloggar för att jag ska kunna se tillbaka senare i livet. Klart det ärkul om någon läser ens blogg, men jag försöker inte på något sätt bli "stor" om man säger så =)

när blev du av med oskulden?
jag var 16 år.

Fritidsntressen?
på min fritid är jag med mina vänner, min pojkvän, lyssnar på musik och spelar handboll. De räddar mina dagar!

vem är din bästis?
hmm, jag har 4 riktigt nära vänner. De är Malin, Jonna, Sara och Johanna. De betyder skitmycket för mig och jag skulle aldrig klara mig utan dom.

följer du någon serie,isåfall vilken/vilka?
jag följde one tree hill helhjärtat förut, men nu har det börjat gå en gång i veckan och det är den dagen jag slutar sent och hinner inte se. Sedan finns det väl serier som jag ofta ser på men kanske inte följer t.ex the hills, Mia och Klara, sex and the city osv. Jag tycker de flesta serier är helt OK!

vilken är din absoluta favoritlåt?

shiet svårt, finns  så många låtar jag tycker är bra. Men en av de absoluta bästa låtarna som gjorts tycker jag är Hallelujah,och jag tycker de flesta versonerna är riktigt bra. Sedan brukar favoritlåtarna komma och gå, men jag tycker även coldplays lost är riktigt bra. Låtar med bra texter brukar jag fastna lätt för och lost är ett exempel på det.

har du några syskon?
Jag har två systrar, Anna och Elin. De är 14 och 6 år.

vad går du för linje på gymnasiet? är den bra?
Jag går sam-media och jag trivs bra. Det är en rolig linje med både roliga och nyttiga ämnen. Den passar perfekt för mig och jag är helnöjd med mitt gymnasieval!

vad har du gjort på lovet?
Jag har vart med mina vänner och minpojkvän. Sedan torsdag - lördag var jag med min familj och malin i branäs och åkte snowboard.

hur länge har du spelat handboll? är det kul?
jag har spelat handboll sedan slutet av 5:an,började gannska sent faktiskt. Så jag har alltså spelat i ca 5 år, men det känns som mycket längre! Det är skitkul, inte bara själva sporten utan också gemenskapen man får med alla medspelare. Jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan handbollen, det har gett mig så sjukt mycket och jag har fått upplevt så många saker.

sommar eller vinter?
SOMMAR

bästa film?
jag vet faktiskt inte, men the notebook är riktigt bra. Älskar filmer man kan gråta åt!! vilket är typ alla för mig, men ändå.. stekta gröna tomater och the green mile är också riktigt bra!

framtidsplaner?

jaru, egentligen hatar jag att tänka på framtiden.Vill verkligen inte bli vuxen!! men vad jag vet äratt jag ska plugga vidare, troligen i stockholm. Sedan ska mitt fortsätta vara great,det har jag bestämt!

när kommer frågestunden upp?
NU =d


RSS 2.0